Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk Elfogadom
Termékek Menü

Az elejétől... gyerekcipő??? mesés??? online???

Nagyon sok emberben felmerül a kérdés és kétségei vannak az online, webáruházakon keresztül történő rendelés illetve vásárlás felől. Ez teljesen természetes. Saját tapasztalatom alapján, amíg "rá nem fanyalodtam", hogy online rendeljek, én is idegenkedtem tőle.  Aztán egyszercsak megtört a jég.... Jé, ez nem is olyan bonyolult és sokkal kényelmesebb (néha!!! - mert valljuk be, a nők többsége szeret vásárolni "menni" és nézelődni, felpróbálni, kiprobálni dolgokat...) mint az üzletben száz másik táskával a kezünkben, egy-kettő vagy akár három gyerkőccel a nyakunkban, válogatni, akár felpróbálni, sorbanállni, fizetni.... Persze, vannak olyan termékek, melyeket szeretünk a saját szemünkkel látni, felpróbálni, és bizony a cipő is nagyon sokszor ebbe a kategóriába esik!

De nem a gyerekcipők!!! Hogy miért nem??

A gyermekeknek a lába még nincs annyira elhasználódva, kijárva, bütykösödve mint a felnőtteké. Persze, lúdtalp, magas lábfej és sok más dolog azért előforulhat, de ezeket tudjuk és évek óta a megfelelő cipőt választjuk csemetéinknek. Tehát ha magas a lábfej, inkább tépőzáras cipő a megoldás, ha lúdtalpas olyan amelyikbe belefér a talpbetét.... és így tovább. De náluk még akkor is egyszerűbb megmérni talpuk hosszát és az esetleges (az előbbiekben említett) befolyásoló tényezőket figyelembe véve akár online is kiválasztani a megfelelő lábbelit.

A mai, rohanó világban nem könnyű mindent időben és precízen elintézni, hiszen csak két kezünk és két lábunk van... Az online áruházak egyre nagyobb szerepet kapnak az emberek mindennapi életében, mintegy megkönnyítve azt, a bevásárlás terhét levéve vállukról. Fő kérdés a bizalom, legalábbis ami nekem egyből eszembe jut, ha egy olyan webáruházból szeretnék rendelni, amit még nem próbáltam ki. Ezért érdemes mindig körülnézni az oldalon, értékeléseket, véleményeket, hozzászólásokat keresve, mely megerősíthet szándékunkban.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Kosár
Oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

Oldalunk már mobilbarát verzióval is rendelkezik.

Azonnali elérhetőség

Közösségi Oldalak

 
Cipőméret meghatározás
Gyártók
Névnapok

Ma 2018. május 23., Dezső napja van.

Holnap Eliza, Eszter napja lesz.