Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk Elfogadom
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Mesés blog

A gyermekcipőkkel kapcsolatos kéréseket, kérdéseket, bármilyen hozzá kapcsolódó témát szívesen fogadunk! Írjátok le véleményeteket akár a nálunk vásárolt cipőkről, akár máshonnan szerzett tapasztalatokról!

Igyekszünk teljes körűen megválaszolni minden olyan kérdést, mely az interneten kersztül történő gyermekcipő vásárlás során felmerült illetve felmerülhet. Ehhez a Ti segítségetekre is szükség lesz!!!! Várjuk kérdéseteket!!

Továbbá megosztunk minden olyan fontos információt, mely a Mesés gyerekcipők webáruház tájékán illetve a nagyvilágban zajlik:)

2017-09-12 09:56:09
Válaszd az iskolaszezonra is mesés gyerekcipőinket!

Köztudott, hogy az iskolakezdés minden szempontból megterheli a szülőket és a gyerekeket, hiszen nem egyszerű beszerezni az ideális tanszereket, ruházati termékeket az iskolai szezonra. Utóbbi esetében a minőségi gyerekcipő megtalálása az egyik legnehezebb feladat, ugyanis időt és energiát igényel az üzletek felkutatása, a lábbelik megtekintése. Gyerekcipő webáruházunkkal mindezt elfelejtheted, hiszen otthon, kényelmesen készülhettek az iskolaszezonra, kapkodás és stressz nélkül!

2017-09-12 09:54:27
Minőségi benti cipők a gyerekek kényelméért!

Elengedhetetlen, hogy a gyerekek minden helyzetben komfortosan érezhessék magukat, nincs ez másképp az óvoda, iskolai környezetben sem, hiszen a kényelem jelentős mértékben befolyásolja a kicsik hangulatát és teljesítményét. Emiatt nem tanácsos a gyerekek ruházatának, lábbelijének kiválasztását a véletlenre bízni! Egy rossz benti cipő akár gyermeked egész napját is tönkreteheti, ezért vásárolj körültekintően, helyezd előtérbe a minőséget, és szerezz be mesés gyerekcipőt webáruházunkból!

2017-08-09 16:06:46
Gyerekcipő megoldások nyárra

Nyáron általában több cipőt használunk felváltva, időjárástól és felhasználási területtől függően. Nincs ez másként a gyerekek esetében sem, más-más cipőre van szükség játékhoz, utcára vagy otthonra.

2017-08-09 16:05:32
Mesés gyerekszandálok a kánikulára!

Felnőttek és gyerekek egyaránt szenvednek az augusztusi kánikulától. Ilyenkor jobb, ha a ruházatot átjárja a levegő, amire lábbeliknél a legkézenfekvőbb megoldás a szandál, hiszen kialakításából adódóan jól szellőzik, így a kicsik lába nem fülled be és a hőérzetük is az elviselhető határon belül marad.

2017-07-12 16:52:22
Használd ki nyári leárazásunkat!

A gyerekek folyamatosan növésben vannak, ezzel együtt ruhaméretük is változik, amit anyagilag rendkívül megterhelő követni. A gyerekcipő beszerzése általában nagyobb költséggel jár, mint a ruhaneműké, emiatt alaposan át kell gondolni, hogy milyen lábbelit vásárolnak a szülők.

2017-06-26 16:40:42
Igazán csinos szandálok lányoknak!

Kislánynak lenni sokszor arról szól, hogy a kicsik szeretnének szépek lenni, szeretnék, ha az esti mesék hercegnőiről kiderülne, hogy valóban léteznek, sőt, ők is mesebeli lényekké válhatnak. Noha ez sajnos a valóságban nincs így, az még nem azt jelenti, hogy a gyerekek nem érezhetik magukat mesebeli hősöknek. Éppen ezért ne tagadjuk meg tőlük az olyan különleges ruhadarabokat se, mint amilyenek a mesés gyerekcipők, szandálok!

2017-06-26 16:37:54
Szandálok vagány fiúknak!

Jó időben a kisfiúk is szeretik a kényelmes viseletet, főleg ha lábbeliről van szó. Sokféle megoldás szóba jöhet, de természetesen a legkézenfekvőbb megoldás a szandál. Egy szandálba könnyedén beleugrik a gyerkőc, és már mehet is játszani. Nem okoz indokolatlanul meleget, nem izzad benne a kicsi lába, mely mind növeli a komfortérzetet.

2017-04-11 14:58:17
Mit hoz a Nyuszika idén? Lepd meg gyermekedet mesés gyerekcipővel!

Már csak alig pár nap választ el minket az idei Húsvéti ünnepektől, ami egyet jelent azzal, hogy ideje beszerezni az utolsó ajándékokat is, és letudni minden teendőt, ami még várat magára. Amióta a tudatosabb élet ekkora teret nyert, a Húsvét sem kizárólag az édességekről szól a gyerekek számára. Manapság a szülők igyekeznek sokkal praktikusabb meglepetéseket elrejteni a kosárkákba, mint például egy új gyerekcipő a tavaszi időszakra!

2017-02-23 12:13:45
Rózsaszín Barbie-s cipők kislányoknak!

A kislányok többsége rózsaszínben álmodik, minden kislány boldogabban indul úgy iskolába, óvodába, ha valódi kis hercegnőnek érezheti magát. És mi mást visel egy kis hercegnő, mint rózsaszín ruhákat, cipőket?

2017-02-23 12:12:25
Minions-os cipők kisfiúk számára!

Ugye Neked is ismerős az a szituáció, amikor gyermekedre sehogyan sem tudod ráimádkozni a kikészített ruhát vagy cipőt? Ilyenkor semmi sem használ, ha a kicsi megmakacsolja magát, nem lehet vele zöld ágra vergődni.

Kosár
Oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

Oldalunk már mobilbarát verzióval is rendelkezik.

Azonnali elérhetőség

Közösségi Oldalak

 
Cipőméret meghatározás
Gyártók
Névnapok

Ma 2017. október 21., Orsolya napja van.

Holnap Előd napja lesz.