Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Mesés blog

A gyermekcipőkkel kapcsolatos kéréseket, kérdéseket, bármilyen hozzá kapcsolódó témát szívesen fogadunk! Írjátok le véleményeteket akár a nálunk vásárolt cipőkről, akár máshonnan szerzett tapasztalatokról!

Igyekszünk teljes körűen megválaszolni minden olyan kérdést, mely az interneten kersztül történő gyermekcipő vásárlás során felmerült illetve felmerülhet. Ehhez a Ti segítségetekre is szükség lesz!!!! Várjuk kérdéseteket!!

Továbbá megosztunk minden olyan fontos információt, mely a Mesés gyerekcipők webáruház tájékán illetve a nagyvilágban zajlik:)

2017-12-15 13:10:01
Hidegben is mesés öltözetben!

Egy színes, mesés ruhácskában minden kisfiú és kislány nagyon édesen fest, és ami a legfontosabb, ráadásul a kicsik is imádják. Egy mesés gyerekcipővel, pólóval, zoknival biztosan örömet fogunk szerezni a gyerekeknek. Az sem hátrány, ha a ruhácska nem csak szép, de praktikus is. Így van ez a zokniknál, harisnyáknál is!

2017-12-15 13:06:49
Mesés gyerekcipők, megvalósult karácsonyi álmok!

A karácsony arra való, hogy az álmok formát öltsenek. A kisgyermekeknek megvan a maga kis listája, hogy mi tenné őket boldoggá, mit hozzon nekik karácsonyra a Jézuska. Játékok, babák, biciklik, könyvek, vagy kiskutya. Ahányan vannak, annyifélét kívánnak, de egy biztos: mesékkel, mesefigurás dolgokkal máris biztos a siker!

2017-11-14 08:51:03
Kényelmes cipőben várnátok az angyalkákat? Szerezd be gyermeked ünnepi lábbelijét kínálatunkból!

A gyerekek többsége igencsak nehezen viseli az alkalmi öltözetet, érthető, hiszen semmilyen különlegességet nem találnak benne, ráadásul kényelmetlenül is érzik magukat miatta, e téren főként a lábbelik jelentenek problémát. Ha már készültök a karácsonyi ünnepségre és szeretnéd, hogy gyermeked kényelmes, ugyanakkor igényes cipőben jelenjen meg a családi összejövetelen, tekintsd meg gyerekcipő webshopunkat, ahol biztosan meglelheted a tökéletes, alkalomhoz illő lábbelit!

2017-11-14 08:49:23
Hasznos karácsonyi ajándék a legkisebbeknek? Fedezd fel webáruházunk kínálatát!

A legtöbb szülő karácsonyi ajándék gyanánt nemcsak játékokat vásárol gyermekének, hanem olyan hasznos eszközöket, ruhadarabokat is, melyek biztosíthatják a mindennapokban a kicsik komfortérzetét. Ha Te is praktikus ajándékot választanál a játékautók vagy babák mellé, tekintsd meg mesés gyerekcipőink kínálatát!

2017-10-26 16:19:41
Jönnek az ünnepek, készülj mesés, de hasznos ajándékkal!

Hamarosan érkezik a tél, ami azt jelenti, hogy nemsokára itt van újra mindenki kedvenc ünnepe, de a gyerekeké biztosan. Karácsonykor a legtöbb ajándék a gyerekeknek szól, ilyenkor a szülők, rokonok igyekeznek teljesíteni a kicsik vágyait. A legnehezebb dolog ez, gyakran mégis megesik, hogy hasznos ajándék kerül a fa alá, aminek nem mindig örülnek felhőtlenül a csemeték. Ennek nem kell így lennie! A mesés gyerekcipők remek kompromisszumot jelentenek!

2017-10-26 16:17:51
Jönnek az ünnepek, tegyél mesés gyerekcipőket és ruhákat a fa alá!

A karácsony lassan, de biztosan közeledik, habár még csak ősz van, nagyon gyorsan eljön a december is. Érdemes hát már most a karácsonyi ajándékokon törni a fejed. Mit kapjanak a barátok, a rokonok, a gyerekek?

2017-09-12 09:56:09
Válaszd az iskolaszezonra is mesés gyerekcipőinket!

Köztudott, hogy az iskolakezdés minden szempontból megterheli a szülőket és a gyerekeket, hiszen nem egyszerű beszerezni az ideális tanszereket, ruházati termékeket az iskolai szezonra. Utóbbi esetében a minőségi gyerekcipő megtalálása az egyik legnehezebb feladat, ugyanis időt és energiát igényel az üzletek felkutatása, a lábbelik megtekintése. Gyerekcipő webáruházunkkal mindezt elfelejtheted, hiszen otthon, kényelmesen készülhettek az iskolaszezonra, kapkodás és stressz nélkül!

2017-09-12 09:54:27
Minőségi benti cipők a gyerekek kényelméért!

Elengedhetetlen, hogy a gyerekek minden helyzetben komfortosan érezhessék magukat, nincs ez másképp az óvoda, iskolai környezetben sem, hiszen a kényelem jelentős mértékben befolyásolja a kicsik hangulatát és teljesítményét. Emiatt nem tanácsos a gyerekek ruházatának, lábbelijének kiválasztását a véletlenre bízni! Egy rossz benti cipő akár gyermeked egész napját is tönkreteheti, ezért vásárolj körültekintően, helyezd előtérbe a minőséget, és szerezz be mesés gyerekcipőt webáruházunkból!

2017-08-09 16:06:46
Gyerekcipő megoldások nyárra

Nyáron általában több cipőt használunk felváltva, időjárástól és felhasználási területtől függően. Nincs ez másként a gyerekek esetében sem, más-más cipőre van szükség játékhoz, utcára vagy otthonra.

2017-08-09 16:05:32
Mesés gyerekszandálok a kánikulára!

Felnőttek és gyerekek egyaránt szenvednek az augusztusi kánikulától. Ilyenkor jobb, ha a ruházatot átjárja a levegő, amire lábbeliknél a legkézenfekvőbb megoldás a szandál, hiszen kialakításából adódóan jól szellőzik, így a kicsik lába nem fülled be és a hőérzetük is az elviselhető határon belül marad.

Kosár
Oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

Oldalunk már mobilbarát verzióval is rendelkezik.

Azonnali elérhetőség

Közösségi Oldalak

 
Cipőméret meghatározás
Gyártók
Névnapok

Ma 2018. július 22., Magdolna napja van.

Holnap Lenke napja lesz.