Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk Elfogadom
Termékek Menü

Fiúknak benti cipő

Bölcsödében, óvodába de még iskolában is használatos az úgynevezett benti gyerekcipő. Nagy hangsúlyt kell rá fektetni, hiszen nem mindegy, a gyerkőc miben tölt ott nyolc vagy néha akár több órát. Az általunk kínált mesés gyerekcipők kiválóan alkalmasak benti gyerekcipőknek, tépőzáras kivitelezében a gyermekek egymaguk tudják használni, lábuk szellőzik, kényelmes nem szorító viselet! Kedvenc mesehősüket ábrázoló lábbelik nemcsak magukat a gyermekeineket, hanem csoporttársait is elvarázsolják, kiváló témát adva akár az ismerkedéshez, akár a közös játszáshoz!

A szuperhősök sosem mennek ki a divatból

Peter Parker csupán egy esetlen, nyegle, önbizalom hiányos kamasz, akinek az élete jellegtelen és kudarc élményekkel tarkított. Nincsenek barátai, ugyanakkor a kelleténél nagyobb népszerűséget élvez azok körében, akik gúnyolódnak rajta és kifigurázzák őt. Egyszóval minden csak nem népszerű gyerek. Nincs mása csak az esze és az álmai. Végül aztán ezek segítik a változáshoz, ami egy tudományos versenyen következik be. Petert megcsípi egy radioaktív pók, aminek következtében ő maga is a pókok különleges képességeinek birtokába jut. Innen már csak egy pókugrásnyira van, hogy Peterből szuperhős váljon.

Nos, mindannyian tudjuk, hogy a szuperhősök nem teremnek csak úgy minden iskolai verseny alkalmával, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne egy kis segítséggel egy leheletnyit változtatni a megszokott hétköznapokon. Néha elég hozzá egy benti cipő is. Egy nem akármilyen benti cipő, hanem egy valódi Pókemberes benti cipő! Gyerekcipőink kényelmesek, jól szellőznek és a tépőzárnak köszönhetően egyszerűen felölthetőek, akárcsak egy szuperhős jelmez.

Kell ennél több? Minden hozzávalót megtalál gyerekcipő webshopunkban!

Nézet:
Rendezés:
Kosár
Oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

Oldalunk már mobilbarát verzióval is rendelkezik.

Azonnali elérhetőség

Közösségi Oldalak

 
Cipőméret meghatározás
Gyártók
Névnapok

Ma 2018. július 21., Dániel, Daniella napja van.

Holnap Magdolna napja lesz.