Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk Elfogadom
Termékek Menü
0

Fiúknak csizma

A csizmák és bakancsok viselését nem tudjuk megkerülni nedves, hideg időben. Ám azt, hogy gyermekünk szívesen bújjon bele csizmájába, tudjuk támogatni azzal hogy számára kedves, szép, kedvenc mesehősét ábrázoló lábbelit vásárolunk neki! Az általunk kínált téli csizmák, bakancsok a külső megjelenésükön túl biztosan tartja gyermekünk lábát, bélésének köszönhetően meleg és melegen is tartja a lábat, valamit bakancsaink légáteresztő talpúak, csizmáink-hótaposóink pedig víz és hóállóak!

Nézet:
Rendezés:

Vásároljon gumicsizmát gyermekének!

Vásároljon gumicsizmát gyermekének!Véget ért a téli, havas, hideg időszak és megérkezik lassan a tavasz a melegebb idővel. Viszont a tél végével még a csapadékos, latyakos idő nem tűnik el. A kora tavaszi esős időkben fontos, hogy gyermeke megfelelő cipőt viseljen a lábán. Ezekben az időszakokban előfordul, hogy minden felázik, latyakos lesz a talaj. Gyermekeink örömmel játszanak az ehhez hasonló dolgokban, szeretnek például pocsolyába belemenni játékból. Figyeljünk rá, hogy ne ázzon be cipőjük, .

A csapadékos időkben érdemes gyermek gumicsizmát vásárolnunk! Kisgyermekeink egy gumicsizmában szabadon szaladgálhatnak az udvaron, játszhatnak, ahogy szeretnének. A gyermek gumicsizma vízálló, így nem kell attól tartunk, hogy kisgyermekünk lábbelije beázik. Webáruházunkban kiváló minőségű gumicsizmák közül választhat kisgyermekének, többfajta mintával, mesefigurával, hogy még inkább elnyerje majd a tetszését!

Vásároljon gyermek gumicsizmát webáruházunkból!

Kosár
Oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

Oldalunk már mobilbarát verzióval is rendelkezik.

Azonnali elérhetőség

Közösségi Oldalak

 
Cipőméret meghatározás
Gyártók
Névnapok

Ma 2017. december 17., Lázár, Olimpia napja van.

Holnap Auguszta napja lesz.