Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk Elfogadom
Termékek Menü

Fiúknak szandál

Az egyik legkényelmesebb megoldás, melyet jó időben kintre-bentre, óvodában, iskolában, bölcsödében is lehet használni. Egy menő szandál  sokféle kombinációban hordható. Lehet zoknival vagy zokni nélkül, farmerhoz, utcai viseletre de az ünnepi ruházatnak is ékes dísze lehet egy igazán menő, modern szandál!

Nézet:
Rendezés:

Válasszon mesés gyerekcipőt nyárra is!

Válasszon mesés gyerekcipőt nyárra is!A nyári hőségben fontos, hogy gyermekünk megfelelő minőségű és anyagú ruhákat hordjon, ezzel elkerülve az erős izzadást, ami akár bőrirritációval is járhat. Ez nincsen másképp a lábbeli kiválasztásánál sem, itt is fontos szempontokat kell figyelembe vennünk!

Mint egy ruhánál, úgy a gyerekcipő esetében is fontos a megfelelő szellőzés, és az, hogy lehetőleg természetes anyagokból készüljön a szandál. Fontos a talprész gondos, igényes kialakítása, ilyen cipők esetében a lúdtalp is elkerülhető! Mivel az időjárás nyáron is kiszámíthatatlan, érdemes egy zártabb gyerekcipővel is számolni, illetve mindig legyen nálunk egy zokni, ha a cipőt nem tudjuk magunkkal vinni, de gyermekünket védenünk kell az esőtől, és a lehűléstől. Ha rászántuk magunkat a nyári cipő megvásárlására, ne hagyjuk otthon gyermekünket, hiszen ő fogja hordani a lábbelit, neki kell kiválasztania a számára kényelmes, praktikus cipőt!

Gyerekcipő webáruházunkban kedvére válogathat mesés gyerekcipőink között, ahol már megtalálhatja a nyári szandálokat is! Fedezze fel kínálatunkat!

Kosár
Oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

Oldalunk már mobilbarát verzióval is rendelkezik.

Azonnali elérhetőség

Közösségi Oldalak

 
Cipőméret meghatározás
Gyártók
Névnapok

Ma 2018. július 22., Magdolna napja van.

Holnap Lenke napja lesz.