Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk Elfogadom
Termékek Menü

Szállítás és díjai

Azért, hogy az általad megrendelt csomag a Neked megfelelő módon és időben jusson el hozzátok, minél több szállítási lehetőséget biztosítunk számotokra.

Így a Mesés gyerekcipők webáruházában megrendelt termékek szállítását az alábbi módokon tudod kérni:

1. FoxPost csomagautomata

2. Futárszolgálat

3. Pick Pack Pont

 

1. FoxPost csomagautomatába történő szállítás

Egy új, és meglehetősen kényelmes csomagszállítási/átvételi megoldás! Egyre szélesebb körben ismert és alkalmazott a csomagautomatákba történő szállítás. Partnerünk, a FoxPost segítségével egyszerűen átveheted csomagodat. Amennyiben ezt a szállítási módot választod, ki kell választanod egy csomagautomatát, mely Budapesten és vidéken is rengeteg helyen van már. A telefonodra SMS-ben megkapod a kódot, mely azt az egy dobozt nyitja az automatánál, amelyik a tied. A kóddal kinyitod a dobozt, kiveszed és csomagod és kész is vagy:) 

A szállítás gyors, a csomag feladását követő 1 munkanapon belül ott van az általad kijelölt helyen. Előnye, hogy ezt követő 14 napig még él a kódod, tehát addig tudod kivenni és elállás esetén ugyanoda vissza is tudod helyezni. Az automatáknál bankkártyával is lehet fizetni, ha utánvétes fizetési módot választod.

Bővebb információ: FoxPost

FoxPost automatába történő csomagátvétel díja:

Megrendelt csomag értéke                                  Szállítási díj

0-12.000 Ft                                                                               990 Ft

12.001-18.000 Ft                                                                       630 Ft

18.000 Ft felett                                                                           0 Ft

Amennyiben a csomagot utánvéttel szeretnéd kifizetni350 Ft költséget számol fel a rendszer a pénztári folyamatnál automatikusan, ha ezt a fizetési módot választod.

2. Futárszolgálat

A Mesés gyerekcipők webáruházában megrendelt terméket a Fürge Futár Kft. szállítja belföldön házhoz. A gyors és hatékony csomagszállításra Magyarország egész területén belül a csomag felvételét követő munkanapon kerül sor (8.00-17.00 óráig). 

A megrendelt csomag feladásakor e-mailben értesítést kapsz, hogy a következő munkanapon csomagod kiszállításra kerül. Ez az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét.

A kiszállítás reggelén ismételten kapsz egy e-mailt, mely tartalmazza a futár (és az ügyfélszolgálat) telefonszámát is és egy várható kézbesítési időpontot (kb. 3 órás időkerettel). 

Sikertelen kézbesítés esetén (még kétszer próbálja meg a futárszolgálat kézbesíteni a csomagot, tehát összesen háromszor!) e-mailes értesítést küldenek Neked, a levélben megadott linken keresztül tudsz új kiszállítási időpontot vagy másik címet kérni.

Amennyiben a futárszolgálalattal kapcsolatban további kérdések merülnének fel, keress bátran az info@mesegyerekcipok.hu e-mailcímen vagy a +36 20 240 9444 telefonszámon.

Futárszolgálat díja:

Megrendelt csomag értéke                                  Szállítási díj

0-12.000 Ft                                                                                 990 Ft

12.001-18.000 Ft                                                                         630 Ft

18.000 Ft felett                                                                         ingyenes

Amennyiben a csomagot utánvéttel szeretnéd kifizetni, a fenti szállítási díjon kívül még 350 Ft költséget számol fel a rendszer a pénztári folyamatnál automatikusan, ha ezt a fizetési módot választod.

Magyarország határán kívűlre történő szállítási igény esetén kérlek vedd fel a kapcsolatot a webáruházzal: info@mesegyerekcipok.hu, telefon: + 36 20 240 9444

3. Pick Pack Ponton történő átvétel

A Pick Pack Pont kényelmes és megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 190 városában, több mint 600 Pick Pack Ponton. Mindenkinek útba esik egy Pick Pack Pont, ahol a nyitvatartási időtől függően átvehető a csomag.

Miután a szállítási lehetőségek közül a Pick Pack Pont-ot válsztottad, kérlek, válaszd ki a Neked megfelelő felvevőhelyet is a listából. Rendelésed leadását követően e-mailben értesítünk, hogy mikor adtuk át a csomagot a Pick Pack Pont részére. Ha a csomagod megérkezett a kiválasztott felvevőhelyre e-mailes értesítést kapsz róla.

A szállítás budapesti felvevőhelyre 1-2 munkanap alatt, nem budapesti felvevőhelyre 2-3 munkanap alatt történik

A személyes átvétel hatékonysága miatt kérünk, hogy lehetőség szerint nyomtasd ki a visszaigazoló e-mailt, vagy jegyezd fel a rendelés azonosító számát.

A Pick Pack Pontok listáját illetve megrendeld csomagod útját (a tőlünk kapott e-mailben lévő azonosító kóddal) a kövekező helyen tudod megtekinteni:

Pick Pack Pont

Pick Pack Ponton történő csomagfelvétel díjai:

Megrendelt csomag értéke                                   Szállítási díj

0-12.000 Ft                                                                                   820 Ft

12.001-18.000 Ft                                                                           520 Ft

18.000 Ft felett                                                                           ingyenes

Amennyiben a csomagot utánvéttel szeretnéd kifizetni, a fenti szállítási díjon kívül még 350 Ft költséget számol fel a rendszer a pénztári folyamatnál automatikusan, ha ezt a fizetési módot választod.

Ha a szállításokhoz kapcsolódó további kérdésed lenne, az info@mesesgyerekcipo.hu e-mailcímen illetve a + 36 20 240 9444-es telefonszámon tudod feltenni.

 

Kosár
Oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

Oldalunk már mobilbarát verzióval is rendelkezik.

Azonnali elérhetőség

Közösségi Oldalak

 
Cipőméret meghatározás
Gyártók
Névnapok

Ma 2018. július 22., Magdolna napja van.

Holnap Lenke napja lesz.