Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk Elfogadom
Termékek Menü

Tudtad, hogy....?

Tudtad, hogy a csomagodat akár már másnap átveheted?

Kedves Vásárlóinkat igyekszünk a lehető leghatékonyabban, legkényelmesebben és leggyorsabban kiszolgálni. Ezért többféle szállítási módot biztosítunk, hogy mindenki megtalálja számára a legjobb megoldást. Tudjuk, hogy a termékek minősége mellett a kiszolgálás minősége és gyorsasága épp olyan fontos. Törekszünk arra, hogy a megrendelés leadását követően 1 vagy 2 munkanap alatt a termékek kiszállításra kerüljenek.

Mely szállítási módok közül lehet választani?

  • Fox post csomagautomata: az egyik legkényelmesebb és leggyorsabb szállítási mód! A megrendelés követően mi leadjuk a terméket, és másnap az általad kijelölt automatából már fel is veheted! Számtalan előnyökkel bír, több információ: itt.

  • Futárszolgálat: az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb módja a kiszállításnak. A megrendelést követő (legkésőbb!) másnap átadjuk a csomagot a futárszolgálatnak, melyet ő az azt követő napon kiszállít. (1, maximum 2 munkanap). További információ: itt.

  • Pick pack pontok: rengeted átvevőhely létesült az országban, ezért igen kedvelt szállítási mód, lévén hogy mindenkinek útba esik egy. Tapasztalatok alapján az megrendelés az átadást követően 2 munkanap múlva érkezik meg a kijelölt felvevőhelyre. További információ: itt.

  • Személyes átvétel: lehetőséget biztosítunk Törökbálinton (a társaság székhelyén) illetve előre meghirdetett időben Mosonmagyaróváron átvenni a megrendelt terméket. Ezt egy telefonos/emailes egyeztetés előzi meg, akár még a megrendelés napján is átvehető a csomag.

Tudtad, hogy a szállítás akár ingyenes is lehet?

Amennyiben rendelésed értéke meghaladja a 18,000 ft-ot a szállítás bármely szállítási mód esetén ingyenes!!

Tudtad, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk?

Ez azt jelenti, hogy mint megrendelő a szerződéstől 30 munkanapon belül indokolás nélkül elállhatsz. Az elállás jogát attól a naptól kezdve lehet gyakorolni, amikor az árut átvetted. A megrendelt terméket juttasd vissza cégünk címére.( A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldjed vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!) A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő 15 napon belül a termék árát a megadott számlaszámodra visszautaljuk. További információ: itt.

Tudtad, hogy bármilyen kérdéssel bármikor fordulhatsz hozzánk?

Akár nézelődés, akár vásárlás közben kérdésed, kérésed merülne fel, az online chatszolgálaton/ügyfélszolgálatunkon keresztül azonnal, nyugodtan felteheted, a lehető legrövidebb idő alatt (legkésőbb még aznap) igyekszünk megválaszolni azt. Ezen kívül emailen illetve telefonon is bármikor elérhetőek vagyunk!

Kosár
Oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

Oldalunk már mobilbarát verzióval is rendelkezik.

Azonnali elérhetőség

Közösségi Oldalak

 
Cipőméret meghatározás
Gyártók
Névnapok

Ma 2018. július 22., Magdolna napja van.

Holnap Lenke napja lesz.