Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk Elfogadom
Termékek Menü

Gyerekcipő otthonra?

Gyerekcipő otthonra?

Amikor gyermekünk elkezd önállóan járni, már körültekintőbben kell gondoskodnunk lábfeje biztonságáról is. Otthonra ugyanúgy szempont a benti cipő, akárcsak kintre, hiszen az egyenes padlón a kicsik lábainak izmai nem tudnak ugyanúgy megerősödni, mintha egyenetlen talajon járna.

Fontos a jól megválasztott gyerekcipő, hiszen nagyban függ ettől gyermekünk lábfejének fejlődése, és általános egészsége. Szem előtt tartandó a sarkak állása, vagyis a gyerekcipő hátsó részén erős kéregnek kell lennie, hogy jól megtartsa a gyermek sarkait. Jobb, ha a gyerekcipő simább talppal rendelkezik, mert így a gyermek lábfejének izmai rá lesznek kényszerülve a mozgásra. Hasznos lehet, hogyha a cipő fél centiméterrel nagyobb, hogy kényelmesen tudja mozgatni a lábujjait. Azonban nem jó, ha cipőbetéttel látjuk el a cipőt, mert azzal nem erősödik meg kellőképpen a gyermek lábizma.

Válasszon a mi gyerekcipő webshopunkról! Széles választékot nyújtunk gyermeke számára, a klasszikustól egészen a mesefigurás gyerekcipőkig, bármilyet megtalál! Lehet az zárt vagy nyitott, fűzős vagy tépőzárás!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Kosár
Oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

Oldalunk már mobilbarát verzióval is rendelkezik.

Azonnali elérhetőség

Közösségi Oldalak

 
Cipőméret meghatározás
Gyártók
Névnapok

Ma 2018. július 21., Dániel, Daniella napja van.

Holnap Magdolna napja lesz.