Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk Elfogadom
Termékek Menü

​Mesefigurás cipők gyermekeink örömére

A mai, rohanó világban már tényleg nincs olyan dolog, amit az interneten keresztül, illetve annak segítségével meg ne tudnánk vásárolni.

Eddig talán még kissé háttérben volt az öltözködésünk egyik alap kiegészítője, a cipővásárlás. Ennek az az oka, hogy azért mégiscsak meg kell próbálni, jó-e a méret, kényelmes-e benne a járás, elég magas, vagy éppen alacsony-e a sarka. De mára már ez a tény is kezd elhanyagolhatóvá válni, hiszen egyre többen vásárolnak internetes web áruházakból, így cipőwebáruházból is. Az egyik ilyen a „Mese gyerek cipők”, ahol megannyi kedves, ismert és szeretettre méltó mesefigurás topánkát lehet találni, amilyent amúgy a sima üzletekben egyáltalán nem. És mivel a gyermekeinknek nem igazán szoktunk nemet mondani, így megengedjük, hogy ők maguk mazsolázgassanak a mesefigurás cipők között, hogy aztán mi megrendelhessük, és kifizethessük azokat. Nincs ezzel semmi baj, hiszen ki ne szeretné, hogy az ő csemetéjének a lábán olyan egyedi mesefigurás cipő legyen, amire mindenki csak irigykedve néz. Egészen a még járni alig tudó, de már tipegőtől egészen a kiskamasz kori méretig megtalálhatóak azok a mesefigurás cipők, amik éppen a gyermekünk kedvence, akár mese, akár rajzfilm figuráról legyen szó.

Szerencsére ma már, hogy újra divat a retro, a cipőkön is vissza-visszaköszönnek olyan arcok, mint például a Mickey egér és kis szerelme Minnie, hiszen ők azért már a hatvanas évek óta piacon vannak, fényükből mit sem veszítve. De ráakadhat csemeténk a Hófehérkére, Hamupipőkére, fiaink pedig bátran rúghatják a port egy Pókemberes, vagy Batmanos kis dorkóban. A mesefigurás cipők között természetesen vannak lányosak és fiúsak, de vannak olyanok is, amit mi, akár felnőttek is szívesen hordanák, viselnénk. Nem véletlenül vannak olyan nagyobb divatcégek, akik szintén meglátták a lehetőséget a mesefigurás cipőkben, így el is kezdték azok gyártását és piacra dobását, persze több, más, egyéb kiegészítővel egyetemben. De azért hagyjuk meg a gyermekeknek ezt a kiváltságot, hadd legyen az övéké a mesefigura, hiszen mi már javarészt kinőttünk belőle, még ha a divat mást is diktál. Ebben a web áruházban tényleg bármelyik mesefigurát meg lehet találni, és mindenben készségesen állnak megrendelőik, vevőik rendelkezésére, nincs lehetetlen, maximum arra kell csak várni, hogy megérkezzen a kiválasztott cipellő és máris lehet menni sétálni, futni vagy kirándulni.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Kosár
Oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

Oldalunk már mobilbarát verzióval is rendelkezik.

Azonnali elérhetőség

Közösségi Oldalak

 
Cipőméret meghatározás
Gyártók
Névnapok

Ma 2018. július 21., Dániel, Daniella napja van.

Holnap Magdolna napja lesz.