Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk Elfogadom
Termékek Menü

Hogy miért mesés gyerekcipőt?

Énekes Gabriella
2016-01-20 00:00:00

Ha gyerkőcökről van szó, kevés olyan akad köztük akinek a cipősszekrényében nem található meg legalább egy "mesehősös"cipő. Legyen szó kislányról, kisfiúról. Hogy miért van ez?

 

Hogy miért van ez? Egyrészről annak tudható be hogy a gyerekek több-kevesebb időt töltenek a televízió előtt kedvenc meséjüket nézve, elkerülhetetlenné válik hogy valamelyik, vagy akár több mese, mesehős annyira megfogja őket, hogy rajongóvá válnak. Manapság nem találni boltokban, áruházakban olyan terméket, és nemcsak cipőről, ruháról beszélek, hanem egyéb kiegészítőkről is, melyek kis kedvenceket ábrázolnak. Ilyenkor nagyon sok szülő, köztük én is :), az égre emelem a szemem, te jó ég, már megint egy Verdás vagy Repcsik (sorolhatnám...) pohár, tányér.... (és szintén sorolhatnám....)!!!! Ami persze rögtön kell! Az hogy mire jó vagy fogjuk e egyátalában majd valaha is használni, teljesen elhanyagolható...

Gondoljunk csak bele, főleg, mi nők, (de biztos vagyok benne hogy néhány férfi is) hogy éljük át azt a pillanatot, amikor elmegyünk egy cipőüzlet kirakata előtt, megtetszik egy gyönyörű cipő, mondjuk egy körömcipő, bemegyünk, felpróbáljuk. És csodásan áll a lábunkon... Sikerül megvásárolni... Akárhányszor belebújunk, viseljük, mindig öröm és jó érzés tölt el és egész egyszerűen jól érezzük magunkat, mert az amit viselünk minden szempontból tetszik nekünk. Belebújni egy csodálatos körömcipőbe, kilépni a szürke hétköznapokból... Kicsit különlegesnek érezzük magunkat.

Valahogy így lehet ez a gyermekeknél is. Bár ha nem is tudják kifejezni, hogy miért kell nekik például egy Jégvarázs vagy Star Wars cipő. Hasonlót érezhetnek, különlegesnek érzik magukat, hogy kedvencüket a lábukon viselhetik és óvodában, iskolában kistársaik megdícsérik akár csodálják is.

Minden szülő lehetőségeihez mérten igyekszik gyermekének örömet okozni. Mi, itt a Mesés gyerekcipők webáruházában igyekszünk partnerek lenni ebben. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük az évszakoknak megfelelő lábbelikkel (szandál, csizma, hótaposó, papucs, sportcipő, bakancs) és nem utolsó sorban az újabb és újabb mesehősökkel. Hiszen hősök minden nap születnek:)

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Kosár
Oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

Oldalunk már mobilbarát verzióval is rendelkezik.

Azonnali elérhetőség

Közösségi Oldalak

 
Cipőméret meghatározás
Gyártók
Névnapok

Ma 2018. július 21., Dániel, Daniella napja van.

Holnap Magdolna napja lesz.