Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik)használatát. További információk Elfogadom
Termékek Menü

Váltócipőt otthonra és az óvodába is?

Váltócipőt otthonra és az óvodába is?

Amikor gyermekünk elkezd járni, véget ér a zoknis korszak és eljön az ideje a cipővásárlásnak. Szempont, hogy több cipője is legyen, legalább kettő: egy kinti és egy benti cipő.

Fontos, hogy jól válasszuk meg gyermekünk benti cipőjét, hiszen abban tölti el a legtöbb időt, legyen az otthon vagy az óvodában. A benti cipő vásárlásnál a legfontosabb szempont, hogy a gyermek számára kényelmes legyen és jó, ha megtartja a bokáját. Emellett még jó, ha zárt sarka van, valamint vastag és puha, rugalmas talppal rendelkezik, legyen az zárt cipő vagy szandál. Érdemes bőrből vagy műbőrből készült gyerekcipőt választani, de persze bármilyen más anyagból is választhatunk ideális lábbelit, ha az adott közegben az megfelelő. Óvodában különösen nagy jelentősége van a tépőzárnak, amennyiben gyermekünk még csak ismerkedik a cipőfűző használatával.

Gyerekcipő webshopunk széles kínálatából választhatja ki gyermeke számára a legmegfelelőbbet, akár otthonra, akár az óvodába! Választhat zárt cipőt vagy nyitott szandált, tépőzárast, belebújóst vagy fűzőst is! Válassza ki a megfelelő darabot a mi kínálatunkból!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
Kosár
Oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhat!

Oldalunk már mobilbarát verzióval is rendelkezik.

Azonnali elérhetőség

Közösségi Oldalak

 
Cipőméret meghatározás
Gyártók
Névnapok

Ma 2018. június 19., Gyárfás napja van.

Holnap Rafael napja lesz.